We zijn weer los!

Na de aftrap van wethouder Harry Stomphorst (gem. Westerkwartier), tevens voetballiefhebber, floot scheidsrechter Folkert Atema voor de echte start van het B-toernooi. Op deze avond maakten VAKO en Westerkwartier hun toch wel ‘favorietenrol’ waar. Op het veld ook tegenstanders en op onze Gala-avond op 7 januari in de B-finale dus ook. Deze beide finalisten gaan samen met Haren en Fochteloo ‘promoveren’ naar het A-toernooi waarin ze de komende week zullen uitkomen. Op deze prima bezochte avond was de enige smet dat VAKO-keeper Rolf van Wijk een vrij ernstige schouderblessure op liep. We wensen hem een spoedig herstel.

Kijk op onze nieuwe website gemaakt door ‘4ID Internet for Design’ naar de uitslagen, doelpuntenmakers enz. Op de wedstrijdavonden kunt u dat up-to-date volgen.

Kritisch nootje

Tijdens het B-toernooi verschenen er te veel spelers ‘zonder’ scheenbeschermers op het toernooi. Volgens de KNVB-reglementen is het verplicht scheenbeschermers te dragen en is het dragen van sieraden niet toegestaan. Precies zoals bij het veldvoetbal dus. Het kan consequenties hebben als je je hier niet aan houdt!

 Foto Richard Postma